Maisto papildas Vitavea Ultrabiotique ATB PROTECT gyvosios bakterijos, 10 kap.

  • Maisto papildas Vitavea Ultrabiotique ATB PROTECT gyvosios bakterijos, 10 kap.

    Kaina 905 
    1290  Sutaupykite 385 
    Į krepšelį 

    Skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.

    Prekės ženklas
  • Vitavea Ultrabiotique ATB PROTECT gyvosios bakterijos, 10 kap.

    Skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.


    Penkios, moksliškai dokumentais pagrįstos, gyvųjų bakterijų padermės*.

    ●Ultrabiotique ATB PROTECT sudėtyje yra penkių, viena kitą papildančių, pieno bakterijų derinys.
    ●Šių penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiams kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
    ●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
    ●Augalinės kilmės kapsulė, kurioje aukštos kokybės maistinės medžiagos organizmo gerovei.
    ●Dėl bakterijų atsparumo antibiotikams, galima pradėti vartoti nuo pirmos antibiotikų vartojimo dienos.

    Vienoje kapsulėje yra 20x109 KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:

     

    • Lactobacillus rhamnosus,
    • Lactobacillus casei,
    • Lactobacillus helveticus,
    • Lactobacillus plantarum,
    • Bifidobacterium lactis.


    *KSV- kolonijas sudarančių vienetų.

    Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių. Grynasis kiekis 3,7 g.

    Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).

    Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.

    Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

    *Moksliniai tyrimai:
    •Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
    •Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
    •Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
    •Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
    •Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.


    Gamintojas:
    Vitavea, laboratoires Vitarmonyl, 85612 Montaigu, Prancūzija.

  • Prenumeruok ir laimėk

    privatumo politika

    mes socialiniuose tinkluose