Maisto papildas 5 metus fermentuotas augalinis ekstraktas 30 maišelių po 2,5 g. Dr.OHHIRA®

  • Maisto papildas 5 metus fermentuotas augalinis ekstraktas 30 maišelių po 2,5 g. Dr.OHHIRA®

    Skaidulos ir gerosios bakterijos

    Prekės ženklas
  • Maisto papildas 5 metus fermentuotas augalinis ekstraktas 30 maišelių po 2,5 g. Dr.OHHIRA®

    TAI SKAIDULŲ IR BAKTERIJŲ SINERGIJA

    Ypatingas OM-X® ekstraktas gimsta natūralios kaskadinės fermentacijos metu - ilgą laiką fermentuojant ir brandinant augalus kartu su probiotinėmis kultūromis.

    5 metus fermentuotame ir brandintame ekstrakte OM-X® yra gausi įvairovė skaidulinių medžiagų, sukuriančių palankią terpę žarnyno mikrobiotai.

    Viename 2,5 g maišelyje yra:

    750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), 40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.

    Vartojimas:

    Suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal individualų poreikį). Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį - suvartoti nedelsiant.

    Tinka vartoti nėštumo ir žindymo metu.

    Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. 

    Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. 

    Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

    Sudedamosios dalys:

    galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).

    Kilmės šalis: Japonija

  • Prenumeruok ir laimėk

    privatumo politika

    mes socialiniuose tinkluose